Vízálló fényképezőgép lett az iPhone 7

iphone 7 okostelefonA márka szerelmeseinek csalódás lehet az új okostelefon

Nagy várakozás előzte meg az iPhone 7 idei megjelenését. Az Apple természetesen kihasználta a bemutatóban rejlő marketing lehetőségeket, és már idejekorán elkezdte a kampányt az új megoldások mellett. A bemutató végül nem sikerült igazán acélosra.

Régi telefon régi köntösben?

Az iPhone 7 egy ráncfelvarrott 6-os modellnek tűnik. A változtatások nagy része a jack dugó eltűnése és a rádióhullámok terjedését biztosító műanyag csíkok átdizájnolása az IP67-es standardnak való megfelelést biztosítja. Ez annyit jelent, hogy 1 méteres vízben harminc percig garantáltan működőképes marad az okostelefon. A tömeges SMS küldés fogadása szinte semmit sem változott az új modellben, a telefonhívások fogadásában pedig a fülhallgatók változtak némileg.

Viszlát jack, hello lightning

A készülékkel szállított fülhallgatók megegyeznek a korábbi modellekével, mindössze a drót végén találunk újfajta csatlakozót. Az Apple már próbálkozott a saját szabványú audio kimenettel, akkor az nem jött be, kíváncsian várjuk az új fejlesztés életképességét.

A marketingesek a jack – lightning csere miatt ódzkodók számára ajánlják az AirPods fülhallgatót. Ez már a saját fejlesztésű rádióhullámos összeköttetést használja a pletykák szerint, de erről egyelőre nem derült ki több.

Fényképezz mindent

A nagyobb újításokat nélkülöző iPhone 7-es okostelefon kamerarendszerében találnak érdekes változtatásokat az ínyencek. A készülék két hátlapi kamerával rendelkezik, mely a megfelelő szoftvernek köszönhetően a tükörreflexes kamerákhoz hasonló képbeállításokat tud leutánozni, ha éppen erre van szüksége valakinek.

Vízálló fényképezőgép lett az iPhone 7, amely nem minden vásárlónak fog tetszeni, bár minden kötelező elemet belezsúfoltak. További érdekes és hasznos téma: kampány, marketing, tömeges SMS küldés, Apple, iPhone 7-es, okostelefon marketing.