Trambulin a kertben

trambulin

Ha vannak gyermekei, tudja, milyen nehéz őket szórakoztatni. Tavasztól őszig egy biztonsági hálóval ellátott trambulin segítségére siethet abban, hogy szórakoztató dolgokat találjon ki nekik. Alkalmas kertekbe, hátsó udvarokba, tágas teraszokra, egyszerűen bárhová, ahol sok hely van, és ahol szívesen töltenek együtt minőségi időt.

A trambulinok népszerűsége tovább nő

Talán már Ön is észrevette, hogy egyre több otthonban bukkannak fel trambulinok. Ma már egyáltalán nem ritka, hogy a családoknál nemcsak kint, hanem kisebb formában bent is megtalálható ez a praktikus berendezés.

Egy gyermek trambulin órákig szórakoztatja a kicsiket, és ami a legfontosabb, hosszútávon fenn tudja tartani érdeklődésüket, így minőségi időt tölthetnek el a szabadban, nem utolsó sorban pedig egészséges testmozgással foglalhatják le magukat a friss levegőn. Ugrálhatnak rajta, játszhatnak rajta, pihenhetnek rajta, vagy egyszerűen csak beszélgethetnek vagy olvashatnak rajta fekve.

Stabilitás és biztonság

A trambulinszerkezetek erősek, stabilak és bármilyen sík felületen elhelyezhetők. A nagyobb típusoknál gyakori a zárható hálóval ellátott trambulin, amely biztonsági megoldást jelent, és megakadályozza, hogy a gyermek leessen az ugrálófelületről.

Különböző átmérőjű, akár 150 kg teherbírású modellek közül választhat. A 490 cm átmérőjű és 150 kg teherbírású Hawaii trambulin például dupla párnázással, biztonsági hálóval, 96 rugóval és 5 dupla lábbal rendelkezik, és megfelel az új uniós biztonsági előírásoknak. Jelenleg a hawaj.sk/trambulinok oldalon találja meg.

Időjárásállóság

A trambulin szerkezete ellenáll az megterhelésnek, de az esőnek, a napnak vagy a szélnek is. Emellett az ugrófelület bármit kibír, így nem kell aggódnia amiatt, hogy néhány év múlva nem lesz vele elégedett. Ezen felül biztosítottak a pótalkatrészek is, melyek segítségével a trambulin sérülése vagy elhasználódása könnyesén orvosolható.

Száz szónak is egy a vége, akár kisebb, akár nagyobb gyerekei vannak, a trambulin minden korosztályt felvidít, és minden bizonnyal a kertben is nagyszerű hasznát fogja venni. Tegye élvezetesebbé gyermekei nyaralását, ezáltal biztos mozgást és szórakozást nyújthat nekik.