Laptop táska és pót akkumulátor

Vezetékes és vezeték nélküli mobil töltés

laptop táska akkumulátorA modern laptopok fejlett akkumulátorai már sokkal tovább bírják, mint az első mobil számítógépek beépített áramforrásai. Azonban ez az üzemidő is kevés lehet utazás közben vagy terepen végzett munka közben.

A fejlesztők egyre újabb és újabb megoldásokat találnak arra, hogyan lehet tábori körülmények között biztosítani a mobil eszközök áramellátását. Az egyik elterjedő megoldás a napelem használata, ez azonban Értelemszerűen éjszaka és borús időben nem működik, vagy nem eléggé hatékony. A Kickstarteren készül ezen problémák megoldására a laptoptáskaként használható kiegészítő akkumulátor.

Laer 2.0 akkumulátor

A Laer fejlesztésekor a fő cél az volt, hogy egy olyan könnyen kezelhető és könnyen hordozható eszközöt készítsenek, olyan akkumulátort, mely képes feltölteni a mobiltelefont, laptopot, egyéb eszközöket vezetékkel vagy vezeték nélküli módon.

Az eszköz az alábbi akkumulátor töltési módokat biztosítja:

  • DC töltés (PC/Mac/Surface),
  • USB-C,
  • USB Quick Charge 3.0,
  • QI Wireless Charging.

Az eszköz belső akkumulátora cserélhető, a megfelelő applikáció segítségével ellenőrizhető a töltés, a táska helyzete pedig nyomon követhető, így az esetleg eltulajdonított laptopot is könnyeben megtalálhatjuk.
Akkumulátor táska vagy táska az akkumulátorba?

Felmerül a jogos kérdés, hogy mennyivel nyújt többet a laptoptöltő táska, mint a külső akkumulátor. Elsőre azt gondolhatnánk, hogy szinte teljesen mindegy, hogy mivel töltjük laptopunkat, ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy a táskaméretű akkumulátor értelemszerűen jobb helykihasználást biztosít, emellett a tervezők gondoskodnak a megfelelő hőelvezetésről is, így a külső akkumulátort használat közben vagy töltésnél nem kell kivenni a borításból.

A Laer segítségével bármilyen típusú mobil számítógép tölthető, legyen szó HP-ről, Samsungról, vagy bármi másról.

A gyakran utazók számára ideális megoldás lehet a Laer akkumulátor, mely nyomon követhető, így elvesztése nehezebb, plusz egy napelem, melynek segítségével bármilyen körülmények között biztosított mobil eszközeink töltése.

Laptop táska utazáshoz és pót akkumulátor, melyel akár a HP laptop akkumulátor is tölthető gyorsan és hatékonyan.

Címkék: laptop, akkumulátor