Felhőszerver háttér tömeges SMS-küldéshez

SMS-kampány indítása Dell szerverről

- laptop szerviz budapest - seo tanácsadás - keresőmarketing szolgáltatás -gataway-tomeges-sms

A megfelelő hardverek és jó számítástechnikai háttér esetén a szöveges üzenetek tömeges küldése százezres, esetleg akár milliós számban történhet. Ilyen megterhelést egy átlagos szerverkapacitás nem bír el, lévén nemcsak maga a küldés, hanem az adatbank kezelése és a kézbesítési visszaigazolások regisztrálása is nagy háttér-teljesítményt igényel. Ha pedig még a válaszul történő interakciók is SMS-ben zajlanak egy notebook és egy okostelefon között, az akkora adatforgalmat generál, amelyhez messze az átlagot meghaladó erőforrást szükséges rendelni.

Ezt képezheti egy laptop-technológiára specializálódott gyártású szuperteljesítményű Dell szervergép, aminek az a hátulütője, hogy ha éppen nem zajlik semmilyen SMS-kampány, akkor a nagy kapacitás teljességgel kihasználatlan marad. Ha azonban a szolgáltatást rátelepítik egy teljes szerverfarmra a Cloud Server technológia alkalmazásával, akkor a szervervitualizációval és a dinamikus rendszerve állítással olyan felhő alapú szerver jön létre, amely adott időpillanatban a nagy szerverfarm összteljesítményét veheti igénybe a tömeges SMS-küldés rövid perceire, ettől eltérő időszakaszokban viszont a szerverek élhetik a saját mindennapi életüket.

Ilyen felhő-szerver-technológia áll e mögött a masszív online üzenetküldő rendszer mögött is:

  • Gateway - tömeges SMS felhőszerverről
  • honlap és laptop szerviz budapest - seo tanácsadás
  • linképítés és más keresőmarketing szolgáltatás -seo tanácsadás

Energiatakarékos szerverek új technológiával

Hat év elég hosszú ahhoz, hogy érdekes trendeket láthassunk - trendek, amelyek megmutatják, hogyan változtak termékeink és ügyfeleink preferenciái.

A célunk mutatóinak kiszámításához nemcsak a termék élettartamának energiafelhasználását kell becsülnünk, hanem azt is meg kell becsülnünk, hogy mekkora számítási teljesítményt nyújtunk ügyfeleinknek. A kiindulási évünk során a számításaink azt mutatják, hogy négyszer annyi számítási képességet szállítottunk notebookjainkba, asztali számítógépeinkbe és táblagépeinkbe, mint mi a szervereinknél. Tavaly, a "4x" "1,6x" -re csökkent. Más szóval, egyre több számítástechnikai képességünket nyújtjuk ügyfeleinknek a szervertermékeinkből, amelyeknek szerviz-ellátottsága is biztosított.

Amikor megnézzük a tanácsadó weboldalon a keresőmarketing szolgáltatásokat is javító szervizben kiszolgálásra telepített Dell táblagépeken, notebookokon és asztali gépeken lévő adatokat, láttuk, hogy a "grafikus-nehéz" termékek (a precíziós munkaállomások és az Alienware termékek) egyre nagyobb arányt képviselnek ügyfélrendszerünk lábnyomában. Ez részben annak köszönhető, hogy ezek a termékek népszerűsége ügyfeleinkkel. Ez részben annak a jelentős keresőmarting sikernek is köszönhető, amelyet az általánosabb termékvonalakon keresztül javítottuk az energiaintenzitást.

Azt is megállapítottuk, hogy a Dell monitorok a teljes energiaigényünk jelentős és növekvő része. Az adatok azt is sugallják, hogy a Dell monitor portfólió operatív energiaigénye a következő néhány évben is meghaladja a Dell notebook és asztali portfolióinkat, beleértve a már említett "grafikus-nehéz" termékeket is. Ez nem azért van, mert valahogy lazulunk a figyelem középpontjába a Dell monitor energiafogyasztása miatt, hanem azért, mert ügyfeleink tanácsadásunknak köszönhetően egyre nagyobb érdeklődést tanúsítanak arra, hogy több, nagyobb képernyőfelbontással rendelkező, nagyobb méretű monitor és a termékek hosszabb élettartama miatt. A jövőben ügyfeleink monitorja (i) lesz a legfontosabb informatikai fogyasztó az asztalokon.

http://laptopszerviz dell-notebook-javitas-laptop-szerviz/