Frissül az Autós és a Server Blog

Az autó- és szerver bérléssel foglalkozó SMS-küldő blog megújult. Virtuális lappangás után VPS-fokozatra kapcsolt. Hosting szolgáltatás tekintetében sincs ok panaszra. Legutóbb például Hitschcock budapesti kalandjairól számolt be a neves amerikai filmrendező naplója alapján, különös tekintettek az autós, bérkocsis jelenetekre.

hitchcock-autokolcsonzo.gif

Tsúszó Sándor költő és gondolkodó kárpátaljai megpróbáltatásai is rövidesen sorra kerülnek, megtudhatjuk, Ford kocsijával hogyan szállította festőbarárjait golfozni a Hoverla csúcsaira és a Szineviri tó jegére. Ajánljuk a kitűnő szakmai blogot minden autó- és szerverkedvelőnek.

Szerverhoszting - VPS szolgáltatás Budapest

Újabban heti frissítéssel jelentkezik az SMS ServerBlog. Most például a nyári időszakban oly aktuális hűtéstechnológia ismertetéseket közölnek középhaladó számítógép- és szervertulajdonosok számára. Erre friss blogbejegyzésükben így utalnak:

Sorozatunk a szervertermek, szervergépek és számítógépek hűtésének problematikájával, alapvető kérdéseivel foglalkozik. Eddig áttekintettük a hőterjedés fizikáját, megismerkedtünk a hűtés főbb módjaival. Ahhoz, hogy hatékony és takarékos hűtési rendszert tudjunk építeni, fenntartani és üzemeltetni, ismernünk kell azon részegységeket, amelyek hőt termelnek az informatikai eszközökben.

Fehívják a figyelmet továbbá egy reális igényeket kielégítő másik szolgáltatásra, éspedig:

Tömeges SMS-küldés

Ez olyan vállalkozások számára hasznos, amely csoportos mobilüzenetek útján tartja a kapcsolatot ügyfeleivel

- de eredményesen használhatják tagságukat mozgósítani kívánó pártok is kampányidőszakban. No de vissza a szerverekhez. A budapesti vállalkozás szolgáltatásait is kínáló webhely ugyancsak felkerült ajánlatlistánkra: X

Szerverhoszting szolgáltatások Budapesten. VPS szerverek. Autóbérlés és kölcsönzés - bérautós sofőrszolgálat, tömeges sms küldés mobiltelefonra