Dell laptop típusok használtan is!

Legtöbb esetben a Dell márka típusai és modelljei 2-3 évesen is prémium minőségűek, főleg, ha a használt laptop szervizi felújításra kerül. Nézzünk szét a gyártó termékei közt!

Milyen típusú notebookot gyárt a Dell cég

dell-laptop-szerviz.jpgA Dell céget 1984-ben alapították, és olyan megbízható elektronikai eszközöket gyárt, melyek hatékonyan működnek iskolákban, irodákban és egyéni felhasználóknál is. A budapesti Dell laptop szervizben a legtöbb notebookot gyorsan és szakszerűen javítják. A cég a legtöbb vásárlói kategóriában, szinte minden ár fekvésben kínál számítástechnikai megoldásokat, mindenki megtalálja a számára megfelelő teljesítményű és magas árú laptopot is.

Dizájn és hardver

A legújabb Dell laptopok hihetetlenül kompakt méretben készülnek, a mobil számítógépek vastagsága 9-17 mm, súlya maximum 1,8 kg.

A laptop divatos megjelenését a keret nélküli kijelző (UltraSharp technológia) biztosítja többek között. A kijelző tulajdonságai: fényereje 400 cd/m², ennek köszönhetően utcai használatnál, a napsütésben is tökéletes a színhűség. Színvisszaadás 1000: 1, tiszta képet látunk különböző szögekből (panel típus IPS terjesztett fejlett IGZO technológiával gyártva), magas felbontás (3200x1800). Egyes Dell laptop típusok érintőkijelzővel is megvásárolhatók.

Dell laptop teljesítménye

A Dell laptopjainak teljesítményét a 7. generációs Intel Core processzor és grafikus grafikus kártya biztosítják. Az SSD meghajtó megkönnyíti a Windows operációs rendszer gyors indítását (akár 2,5 másodperc). A notebookok Intel Iris grafikus kártyával vannak felszerelve, amelyet a multimédiás feldolgozást végző felhasználók rendkívül kedvelnek.

Az online áruházakban a használt Dell Inspiron laptopok 11", 13", 15"és 17" kijelzőkkel érhetők el. A Dell Series 3000 modellek 13 és 15 hüvelykes képernyővel készültek, ezek a könnyű hordozhatóság és a kényelmes munkavégzés közötti kompromisszumot próbálják biztosítani. A legtöbb notebook 6 órányi akkumulátor üzemidőt biztosít a felhasználók számára töltés nélkül.

Dell Series 5000univerzális notebookok 15,6 hüvelykes kijelzővel. A 7. generációs Intel Core processzorok mellé Intel és AMD grafikus adapter társul, amely kedvezően befolyásolja az árképzést. Dell 7000-es sorozat - 13 és 17 hüvelykes kijelzővel vásárolható meg. Ezeket a gépeket többféle üzemmódban is használhatjuk: "Console", "Prezentáció", "Tablet" és "Laptop" üzemmódokban alkalmasak munkavégzésre, filmnézésre, internetes böngészésre.

Minden olyan laptopot, melyet a Dell gyártott, a budapesti notebook szervizben hozzáértő szakemberek diagnosztizálnak és javítanak szakszerűen.

Dell mobil számítógépe és laptop típusok. Néhány kulcsszó Google-kereséshez: akkumulátor csere, prémium AMD alkatrész, Budapest szerviz, megbízható Dell számítógépek, olcsó laptop felújítás és javítás, laptop kijelző csere, használt notebook videokártya.